divendres, 8 de novembre del 2013

Homenatge a Joana Raspall a la Casa de Cultura de Girona

Encara que és a pilota passada, ens arriba la notícia d'aquest homenatge a Joana Raspall, aquest cop des de Girona. I la nostra incansable comissionada, la Carme Arenas, que, a hores d'ara, s'ha convertit en una de les especialistes en la poetessa de St Feliu, segur.




L’Auditori  Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona  ple de gom a gom va acollir, dimecres dia 6 de novembre, la Inauguració del curs 2013-2014 fent un Homenatge a Joana Raspall, en el centenari del seu naixement.
La glossa Joana Raspall, la passió per les paraules, va córrer a càrrec de Carme Arenas, filòloga, crítica literària, traductora i comissionada de l’Any Raspall, la qual va anar desgranant la trajectòria d’una de les poetes més interessants del panorama actual.
Tot seguit, es presentà l’espectacle escènico-musical Joana Raspall, compromís i valentia, a càrrec d’alumnes del Centre de Formació Teatral El Galliner i alumnes del Conservatori de Música de Girona, fet a partir de textos de l’autora.
L’acte, organitzat per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, comptà a més amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística de Girona i la Biblioteca Pública de Girona.