diumenge, 14 de setembre del 2014

El "Bestiolari" es presenta en societat a La Setmana


Fotos: Bernat Aloy

Divendres passat es va presentar oficialment el Bestiolari de Joana Raspall a la Setmana del Llibre en Català. Va ser un acte breu, forçat per les característiques de la Setmana, però molt emotiu i ben resolt. Tres primeres "espases"ho van fer possible: en primer lloc el mateix autor de l'antologia, Josep M Aloy, seguit de la incansable Laura Borràs, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i, per acabar, de l'actor Jordi Bosch, que va fer una entranyable lectura d'alguns poemes.
Entre els presents també hi havia els editors, l'Alba Besora i el Ramon Besora, de Pagès Editors, la il·lustradora, l'Anna Clariana i part de la família Raspall encapçalada per una de les filles, la Lluïsa Cauhé i un dels néts de la poeta, el periodista Ernest Cauhé.
Un bon presagi del que han de ser les presentacions d'aquesta obra arreu del territori (Manresa, Vilafranca, Sant Feliu de Llobregat…) i amb la sensació que ens trobem davant d'un dels llibres de poesia de Joana Raspall destinats a esdevenir un clàssic.