dimecres, 3 de juliol del 2013

La Biblioteca Torras i Bages enceta el seu particular homenatge a Joana Raspall



A la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès, encaren durant aquest mes el seu propi homenatge a Joana Raspall. Durant el mes de juliol hi exposaran l'exposició Escaleta de versos, Joana Raspall graó a graó. Han creat també LA MALETA DE LA JOANA amb diferents objectes i lectures per tal que els lectors que vulguin puguin conèixer més a fons la Joana i la seva obra. I obren també la biblioteca a visites guiades per a casals d'estiHu i esplais. Tot això, i més, ho trobareu al Blog de la Zum Zum, el blog infantil de la Torras i Bages.

TN Produccions ha creat aquest petit curt titulat JOANA RASPALL, UNA VIDA DE LLIBRE  per a donar a conèixer la vinculació de Joana Raspall amb la biblioteca Torras i Bages. En aquest documental s'explica als nens i nenes qui és aquesta poetessa i com va salvar el fons català de la biblioteca vilafranquina durant la guerra civil.




I a la tardor, juntament amb les biblioteques del Penedès i el Centre de Recursos Pedagògics de l'Alt Penedès tenen ja muntades un seguit d'activitats de cara a donar a conèixer la figura i l'obra de la Joana a les escoles i al públic en general.