dissabte, 21 de setembre del 2013

Tardor Raspallenca




Aviat la tardor, i les activitats no s'aturen:

Dimenge, 22 de setembre al 6 d'octubre: "Amunt i avall Joana Raspall" a Càrrec de l'Estenador Teatre. 12 hores al Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat.

- Del 23 de setembre al 5 d'octubre  Biblioteca Campus Mundet exposició: "Dues dames de la literatura infantil Aurora Díaz Plaja & Joana Raspall".

Del 24 de setembre al 18 d'octubre. Exposició L'àvia feliç. Biblioteca de Lliçà de Vall.

Del 20 de setembre al 6 d'octubre: Cercle de Belles Arts de Sant Feliu de Llobregat homenatja Joana Raspall al Palau Falguera.

Divendres, 27 de setembre. Espectacle infantil: Un raspall i altres animals Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar M.

Dissabte, 28 de setembre. El conte Joana de les paraules clares, al la biblioteca de Gelida.

Diumenge, 29 de setembre.  6:30 h. Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat, representació d'una mostra de les obres teatrals de Joana Raspall El pouL'invent i Konsum, S.A.


- Dimarts 1 d'octubre Jornada de treball al voltant de les "dues dames" Exposició al Campus Mundet  "Dues dames de la LIJ: Aurora Díaz Plaja & Joana Raspall"  

- Divendres 18 d'octubre. Biblioteca de Lliçà de Vall a les 17. Taller: Joana de les paraules clares, amb Cesca Mestres

- Dissabte 19 d'octubre. Congrés llengua Catalana al Born Centre Cultural Sala Moragues, Plaça Comercial, 12 Barcelona. dia dedicat a Joana Raspall. 18 h. Glossa i lectura de poemes de Joana Raspall. a càrrec de Miquel Desclot

- Dissabte 26 d'octubre. Matinal "Joana Raspall" a Vilafranca del Penedès, a l'Agrícol-CentreArtístic del Penedès, Passatge Alcover, 2,  de 10 a 13'30.

UA HO ANIREM RECORDANT!!



Aquarel·la de M Antònia Cauhé exposada al Cercle de Belles Arts de St Feliu de Llobregat